tsouxtres

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Χειρομαντεία - Τι λέει το δικό σας χέρι? Κάντε το τεστ...

Τι είναι χειρομαντεία;
Χειρομαντεία είναι η διαδικασία ή η τέχνη που ερμηνεύει τη τύχη και το μέλλον με βάση τη διαμόρφωση των γραμμών και τους σχηματισμούς τους στο χέρι κάποιου.

Η ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΕΙΑ είναι βασισμένη στην ερμηνεία των γενικών χαρακτηριστικών (μορφή & μέγεθος) των χεριών, σε συνδυασμό με τη μελέτη των γραμμών, των σχεδίων τους κι άλλων σχηματισμών, οι οποίοι εμφανίζονται στις παλάμες και τα δάχτυλα.
Αν και η γενική φύση των χεριών μας δεν αλλάζει, οι γραμμές, τα σχέδια και οι σχηματισμοί, με τον καιρό, παίρνουν άλλη μορφή. Υπάρχει ένα αρχαίο βασικό σύστημα ανάλυσης των κύριων γραμμών και των χαρακτηριστικών της χειρομαντείας, αλλά υπάρχουν επίσης πολλές σύγχρονες παραλλαγές ως αποτέλεσμα της προσωπικής εμπειρίας ανθρώπων που ασχολούνται με τη χειρομαντεία και διάφορων ερευνών στο τομέα αυτό. Η χειρομαντεία αφορά τη σωματική, συναισθηματική, και διανοητική κατάσταση του ατόμου καθώς και την κατάσταση της υγείας του, τις τάσεις και τους τρόπους επικοινωνίας με τους γύρο του, ή ακόμα και τις πνευματικές πτυχές της ύπαρξής του.

Χειρομαντεία – Η πρακτική της στη ζωή μας σήμερα
Η χειρομαντεία είναι μια πλήρης επιστήμη που μπορεί να προβλέψει το μέλλον ενός ατόμου με ακρίβεια και ορθότητα. Στην εποχή που διανύουμε, θα ήταν πολύ χρήσιμο για κάποιον εάν το μέλλον του ήταν γνωστό. Θα ήταν ευκολότερο να υλοποιήσει τους στόχους του. Για αυτόν το λόγο χρειαζόμαστε μια αυθεντική επιστήμη που να μπορεί να ερμηνέψει το παρελθόν και να προβλέψει το μέλλον.
Η χειρομαντεία είναι μια σημαντική επιστήμη που μας λέει για το μέλλον με πραγματική ακρίβεια. Σειρά μαθημάτων υπάρχουν σε διάφορους τομείς της αστρολογίας που προβλέπουν τη μελλοντική πορεία ενός ατόμου, αλλά η χειρομαντεία προχωράει ένα βήμα παραπάνω, γιατί τα αποτελέσματα είναι πολύ σαφή και ακριβή. Στους άλλους κλάδους της αστρολογίας, η στιγμή της γέννησης είναι πολύ σημαντική αλλά στη χειρομαντεία, το κλειδί στην πρόβλεψη για το μέλλον κάποιου είναι οι γραμμές και η θέση τους πάνω στην παλάμη.
Οι μικρές, παχιές, λεπτές και πλάγιες γραμμές της παλάμης ενός ατόμου έχουν αποτυπωμένο ολόκληρο το μέλλον του. Η χειρομαντεία επίσης έχει συμβάλει πολύ στην φαρμακευτική επιστήμη. Η διάγνωση της ασθένειας ενός ατόμου μπορεί να γίνει εύκολα από έναν πεπειραμένο χειρομάντη εξετάζοντας το χέρι του.

Πατήστε στο παρακάνω link και κάνετε την ανάλυση του δικού σας χεριού:


Πηγή: windastro.wind.com.gr