tsouxtres

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Rebel: ένας επαναστάτης στον καρπό σας!


Αν και εκ πρώτης όψεως μοιάζει με ένα κοινό ηλεκτρονικό ρολόι χειρός, ωστόσο το Rebel της βρετανικής εταιρείας sWaΡ είναι πολύ περισσότερο από αυτό.
Με έγχρωμη οθόνη αφής 1,46 ιντσών ανάλυσης 176 x 132 πίξελ και ενσωματωμένη κάμερα για τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο, το ορθογώνιο ρολόι είναι ικανό να προσφέρει, μεταξύ άλλων, και λειτουργίες κινητού τηλεφώνου. Αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή στο εσωτερικό του υπάρχει ειδική υποδοχή για την τοποθέτηση κάρτας sim. Ετσι αυτομάτως το Rebel μετατρέπεται σε μια quad band GSΜ συσκευή με δυνατότητα λήψης και πραγματοποίησης κλήσεων, βιντεοκλήσεων και αποστολής και λήψης μηνυμάτων.

Επιπλέον, χάρη στη θύρα USΒ που υπάρχει στο λουράκι, ο χρήστης μπορεί εύκολα να το συνδέσει με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και να μεταφέρει στην επεκτάσιμη μνήμη των 2GΒ της συσκευής μουσικά αρχεία τύπου ΜΡ3 ή βίντεο τύπου ΜΡ4. Με την ανάλογη επιλογή το ρολόι γίνεται ραδιόφωνο, ενώ μέσω Βluetooth μπορεί να συνδεθεί με ασύρματα ακουστικά.

Το ρολόι-πολυσυσκευή συνοδεύεται από μια σειρά έξυπνων εφαρμογών, κάνοντας τη χρήση του παιχνιδάκι. Το sWaΡ Rebel διατίθεται σε διάφορα χρώματα και η τιμή του υπολογίζεται περί τα 224 ευρώ.
πηγή : tovima.gr